Anmeldelse af Majbritte Ulrikkeholms bog: Gudindens genkomst

Bogen handler bl. a. om kvindefrigørelse, altså ikke udefra men indefra, ikke kun i denne del af verden – men hele verden. værsgo´ der er noget at gå i gang med og det er temmelig spændende.

Vi læser om det positivt maskuline, også kendt som yang energi, og det negativt maskuline.

Det positivt kvindelige, også kendt som yin energi, og det negativt kvindelige,

hvordan vi er i de forskellige poler, maskulin + eller – kvindelig + eller –

der er nu flere øvelser, hvordan du kan udforske de forskellige poler og lære at bevæge dig fra den ene pol til den anden når det er hensigt messigt.

Bogen er fyldt med utrolig mange øvelser både i lyd, bevægelse og meditation og kreativitet på flere måder. En af dem jeg gerne vil afprøve er det at male i total mørke med maling på tube og spray dåser. Der er åndedrætsøvelser og forklaring på chakraerne, kroppens psykiske centre, hvordan du kan visualisere eller føle energihjulene. Som yogalærer synes jeg selvfølgelig at det er godt og brugbart. Mange af de forskellige øvelser i bogen er interresante at afprøve, lydøvelser og sang er jeg tiltrukket af men vil gerne have en lærer til vejledning.

Jeg synes altså at det her er for både mænd og kvinder, da vi indeholder maskulin og feminin energi. Men – da vi når til øvelsen: den menstruelle port syntes jeg det var på tide at stå af, i hvert fald for mit vedkommende, jeg ved ikke med dig, men fortæl…

I bogen er flere meditationer, de er rigtig gode, bl. a. livets træ den forefindes sammen med andre på Majbrittes C D Poetiske fantasirejser den er at anbefale ligesom bogen er det. Du kan også vælge selv at indtale meditationerne til eget brug og høre din egen stemme kan have en rigtig god virkning

Majbritte Ulrikkeholm har en fantastisk god måde at skrive på Hun er tillidsvækkende og man føler at hun har erfaring og forstand på det hun giver i bogen. Hun laver kurser af forskellig art, jeg har ikke været inde på hjemmesiden for at se det. Dog er min konklusion af denne bogs træning kræver kurser opdelt i moduler, rigtig mange kan få glæde deraf for det er personlig udvikling der vil noget.

Der er meget humor, glæde og ærlighed i bogen. Engang for mange år siden udkom en bog der hed:

Kvinde kend din krop.

I Gudindens genkomst er der meget mere at hente. Læs den

Med venlig hilsen

Viggo Jørgensen

Medlem nr. 02

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *