Anmeldelse af Michael Newtons bog – Erindringer om sjælerejser

april 16, 2011 0 Af ViggoJ

Jeg har haft fornøjelsen at læse de foregående bøger skrevet af Michael Newton. Nu har han forfattet en, hvor der er 32 historier om livet mellem livene som er skrevet af forskellige hypnoterapeuter med speciale i lml = livet mellem livene. Det er terapeuter fra USA, Canada og Europa

 

En rejse tilbage til livet mellem livene er en utrolig oplevelse, jeg har selv prøvet det. For det første skal man tilbage til et foregående liv, og der, opleve dødstidspunktet og dernæst at stige til ”himmels” og gennem porten og møde sjælevenner f. eks. som fører en til rådet i ens sjælegruppe.

 

En af historierne hedder: Et knust hjerte. Det handler om Samantha, der er healer og har en godt fungerende praksis med mange klienter. Hun har direkte kontakt til sin ånd, som hun kalder det, og det er en af grundene til at hun har så gode resultater i sit arbejde, fortæller hun endvidere.

 

Samantha skal på en date, hvor hun skal møde en mand på den lokale cafe´ hun siger:

Da jeg gik hen mod ham, hørte jeg en af mine åndelige vejledere sige til mig: ”Du skal være sammen med den mand.” Da han vendte sig om for at hilse på mig, sagde jeg til min vejleder: Gør du grin med mig! Han ligner overhovedet ikke min type. Han er ikke høj, mørk og bydende. Han er lille, bleg og reserveret. Vær sammen med ham genlød det i mit hoved. Vi drak kaffe og spiste et stykke kage sammen. Han var meget høflig og vittig, men havde ingen ide om den åndelige vej, jeg befandt mig på. Ikke tale om, tænkte jeg ved mig selv. Jeg kan ikke gå ud med en spirituel novice! Så jeg hørte på ham, mens han talte, og formulerede min … nej tak, vi har ikke nok tilfælles – tale i tankerne. Han kom med nogle sjælfulde betragtninger, der fik mig til at tænke, han var en ældre sjæl, end han selv var klar over.

I bogen kan du læse videre, hvad det ender op med. Det er spændende læsning. I det hele taget, alle 22 historier om hvordan det er muligt at finde problemløsninger ved hjælp af lml terapi, samt dybere forståelse af vores opgaver her på jorden.

 

Kapitlet: den hvide gås. Beskriver meget klart, hvor hurtigt der kan ske fremskridt, når en klient bliver ført ind i livet mellem livene på en nænsom måde. Historien her minder os om, at vi alle er sjæle – udødelige væsener fulde af lys og kærlighed – og at vi kan genopdage sjælens dimension gennem lml terapi. I denne tilstand har vores følelser og oplevelser langt mere kvalitet end dem vi formår at fastholde i det menneskelige sind.

 

Jeg kunne tænke mig at skrive om Lauras tabte identitet, hvor hun bliver mødt af en kvinde som 17 årig. Laura ved ikke hvem hun er og, hvor hun kommer fra og der skal gå over fyrre år, hvor hun bl. a. bor i vildmarken, før hun får viden om det.

og, vil du vide mere? Så køb bogen. Jeg vil med stor glæde anbefale den. Den er brugbar for clairvoyante, hypnoterapeuter og alle med interesse for livet ud over det sædvanlige.

Og alle historierne er fascinerende.

 

Kærlig hilsen

Viggo Jørgensen

www.kreativhypnose.dk