Gordon Smith: den utrolige sandhed

juli 15, 2007 0 Af ViggoJ

Anmeldelse af Gordon Smiths bog: den utrolige sandhed

 

Gordon Smith som er en af Englands mest kendte medie, har nu skrevet denne bog der giver et godt overblik og klarhed over forskellige psykiske evner som f. eks. Hvad det vil sige at være medium, kontakter til afdøde og videregivelse af meddelelser fra afdøde til pårørende. Gordon giver flere eksempler fra egne sittings og andre nulevende og afdøde mediers oplevelser med kontakt til det hinsides. Der gives i hvert afsnit fakta om sandhed og misforståelser som eksemplet her:

Mediet kommer i sære trancetilstande, taler med underlige accenter og kender svarerne på alt, lige fra hvorfor Atlantis forsvandt, til hvorfor Engelske tennisspillere er så dårlige. Sandheden er, at det gør de ikke.

Der fortælles om livet efter døden og ud af kroppen oplevelser og hvordan de mennesker som har oplevet det kan gengive det uanset deres tro, religion og overbevisninger. Han fortæller om et medie ved navn Leslie Flint, hvor de fleste af hans seancer er optaget på bånd og kan rekvireres fra fonden oprettet i hans navn.

Afsnittet spøgelser og ånder udredes og fortælles om hvad der er fags og hvad vi selv skaber i vores eget sind. At poltergeister og spøgerier er meget forskellig fra spøgelser og ånder.

Det er forbløffende at være vidne til at møbler, nipsgenstande og andet bevæger sig rundt ved usynlig kraft, og at der altid findes en forklaring – hvis man da leder efter den. Nysgerrig? Læs bogen.

Du kan også blive klog på flyvende ånder, miraklers natur og eksemplet på ansigter i gulvet. Ved Sidstnævnte fjernede man gulvet, lagde nyt på for så at erfare at ansigterne igen dukkede op. Mange af historierne har der været videnskabelig assistance til –  for at løse ”mysterierne”

Der skrives om ændrede bevidsthedstilstande og den træning af sindet som Gordon har trænet. Om meditation og kontrol over sindet.

Reinkarnation, her fortælles om egen oplevelse af fænomenet og andres samt den forskning der er på området og har været det gennem mange mange år og børns erindring om tidligere liv, hvor de kan fortælle om steder de har levet før. Om voksne der gennem hypnose har beskrevet tidligere liv og  nogle har efter trancen givet slip på traumer der var fulgt med i nuværende tilværelse.

Det er en bog som kan give svar på mange af de spørgsmål mange har. Og det er svært at afslutte bogen fordi den er spændende, så heldigvis er der mange henvisninger til mere litteratur, hvis du vil vide mere.

 

God læselyst

Mvh.

Viggo Jørgensen