Guddommelige samtaler 1. Bog

februar 27, 2012 0 Af ViggoJ

Tak skæbne, hvor du inspirerer mig!!!

Tja, hvis Gud ikke kan inspirere dig, hvem i helvede kan så???

 

Det må vel siges at være en ret bramfri måde at udtrykke sig på. Da jeg så at der var to bøger at vælge mellem til gennemlæsning, valgte jeg den anden fordi jeg kender forfatteren og kvaliteten af det skrevne, men jeg kom for sent, der var ”kun” denne tilbage. O. K. jeg læser den – og tak for det. Der er ikke noget i dette univers som er tilfældigt. Det er længe siden jeg har læst en så morsom bog for, hvor er Vor Herre m/k altså sjov. Det er virkelig muligt at tale med gud og når du har læst denne bog er jeg sikker på at du ikke kan lade være. Denne dialog mellem Neale Donald Walsch og Gud giver utrolig mange svar på de spørgsmål vi alle sidder inde med, jeg tror, at du kommende læser, vil være enig i det. Og det vil glæde mig om du vil maile til mig for at berige mig med dine oplevelser af bogen og din nyerhvervede evne til at føre en dialog med Gud. Jeg giver nogle citater fra bogen, nogle svar fra Gud. De kan stå, hver for sig men også være samlet. Oplevelsen og valget er Din, og gid du må få glæde af det. Gud fortæller at vi har vores frie valg uanset, hvad vi oplever, er det vores valg, hvordan vi vil ha´ det med det.

Den højeste tanke er altid den tanke som indeholder glæde. De klareste ord er de der indeholder sandhed. Den største følelse er den som I kalder kærlighed.

Disse tre er ombyttelige, og den ene fører altid til den næste. Rækkefølgen er ligegyldig.

 

Der findes ingen ”bør” eller ”bør ikke” I Guds verden. Gør hvad du ønsker at gøre. Gør hvad der afspejler dig, hvad der r e- præsenterer dig som en højere udgave af dig selv. Hvis du ønsker at ha´ det dårligt, så ha´ det dårligt.

Men døm ikke, og fordøm heller ikke, for du ved ikke hvorfor noget sker, heller ikke, hvad hensigten er.

Og husk lige dette. Det du fordømmer, fordømmer dig, og det du dømmer, bliver du en dag.

Forsøg snarere at forandre de forhold – eller støt andre som forandrer dem – som ikke længere afspejler din højeste følelse af, hvem du er.

Og velsign alt – for alt er skabt af Gud.

 

Og Gud er ikke sådan at bide skeer med. Der er et vælg af sprogblomster og mange oplysninger til at reflektere over, og som helt sikkert vil berige dig .det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om. På mange måder har det givet mig en ny måde at tænke på som clairvoyant, og jeg kan næsten ikke vente med at høre, hvordan I der læser bogen lader jer inspirere og måske skaber helt nye måder at tænke på. Livet er ikke en skole men en skabelses proces, hver eneste tanke du tænker er skabelse – spørg selv Gud.

 

Der findes ingen tilfældigheder i universet. Jeg har hørt dit hjertes gråd. Jeg har set din sjæls søgen. Jeg ved hvor inderligt du har begæret sandheden. I smerte har du kaldt på den, og i glæde. Uophørligt har du bønfaldt mig. Vis mig selv. Forklar mig selv. Åbenbar mig selv.

Det er det jeg gør nu, i så almindelige udtryk, at du ikke kan misforstå dem. I et almindeligt sprog, så du ikke bliver forvirret. I så almindeligt ordvalg at du ikke drukner i vidtløftigheder.

 

ØVELSE:

Spørg mig om hvad som helst. Jeg sørger for at give dig svar. Jeg vil bruge hele universet til det formål. Denne bog er langtfra mit eneste redskab.

Stil et spørgsmål, læg bogen fra dig. Iagttag. Lyt. Ordene i den næste sang du hører. –  Oplysningerne i den næste artikel du læser. –  Handlingen i den næste film du ser. –  De tilfældige bemærkninger fra den næste person du møder. –  Eller den hvisken du hører i den næste flod, –  i det næste hav, –  i den brise der kærtegner din kind, dit øre – alle disse påfund er mine (Gud) alle disse veje ligger åbne for mig. Jeg taler til dig, hvis du lytter. Jeg kommer til dig, hvis du inviterer mig. Og jeg viser dig at jeg til enhver tid er der. På enhver måde.

 

Hvordan gik det? Arbejd videre med det. Pludselig er det en naturlig måde at få svar på, at rådføre sig. Hvordan kan du bruge det i din praksis?

 

 

Jeg tror på Gud, og har altid været klar over at vi er en del af noget større. Denne artikel skrives efter den frygtelige naturkatastrofe der er sket i nyere tid, derfor vil jeg gerne her, give min dybeste medfølelse for ofrene og deres pårørende.

 

 

Det med skrå skrift er citeret fra bogen, det øvrige står jeg for