Rhonda Byrne´s bog: The Power

juni 23, 2011 0 Af ViggoJ

Anmeldelse af Rhonda Byrne´s bog: The Power

 

Tak. Tak, siger jeg bare. Da jeg læste i clairvoyant bladet, om anmeldelse af bogen, the Power, tænkte jeg, det vil jeg gerne, bl. a. for at læse om hun kunne gøre det lige så godt som sin foregående bog, bestselleren, the Secret, hemmeligheden, som er solgt i et enormt højt antal verden over. Det synes jeg hun er sluppet godt fra.

 

Hun fortæller om naturens stærke, fysiske kræfter, så som tyngdekraften og elektromagnetiske kræfter som er usynlige, og vi er ikke i tvivl om at de findes. På samme måde er kærlighedens kraft usynlig for os, men den er større end nogen af naturens fysiske kræfter. Beviset på dens styrke ses overalt i verden: uden kærlighed er der intet liv. Alle menneskehedens opfindelser og opdagelser er udsprunget af kærligheden i et enkelt menneskes hjerte. Hvis ikke brødrene Wright havde haft kærlighed i deres hjerter, ville vi i dag ikke kunne sætte os i en flyvemaskine, og sådan er det med mange opfindelser, de havde kærlighed i deres hjerter, og fortsatte indtil det ønskede resultat var virkelighed.

Sådan er det jo stadig for, hvis noget ikke fungerer, så gør noget andet. Det du gør, uden virkning, er ikke fejl, men erfaring til dig, for at komme videre og søge det der virker.

 

Bogen er på 247 sider med skønne billeder og øvelser på, hvordan du gør. Mange afsnit om bl. a. hvad er kraften – følelsernes kraft – den skabende kraft – kraften og forholdet til andre mennesker – kraften til sundhed – kraften og livet og mange flere afsnit.

Efter hvert afsnit er der power punkter til, hvordan du får det du ønsker dig. Fælles for det hele er at, du skal føle det, føle kærlighed til det du ønsker skal være virkelighed. For alt det du kan forestille dig, er muligt.

 

Rhonda har gjort det igen. For mit vedkommende er det, sammen med the Secret, også et opslags værk der vil blive brugt flittigt.

Og inden du køber bogen, synes jeg at du skal have en af øvelserne fra the Power.

 

 

  1. FORESTIL DIG DET

Koncentrer dig om det, du ønsker. Forestil dig, at du er det, du ønsker. Forestil dig, at du bruger det, du ønsker. Forestil dig, hvordan det føles at have netop det ønske.

 

  1. FØL DET

Samtidig med at du forestiller dig det, du ønsker, skal du også føle kærlighed til det, du forestiller dig. Du skal forestille dig, og føle, at du er et med dit ønske: Du skal forestille dig og føle at du bruger det du ønsker dig. Du skal forestille dig og føle, hvordan det er at have netop det ønske.

 

Din fantasi og forestillingsevne skaber en forbindelse til det, du ønsker dig. dit ønske og din følelse af kærlighed bliver en magnet, den magnetiske kraft, der tiltrækker det, du ønsker dig. Hermed afsluttes din aktive del i DEN SKABENDE PROCES.

 

 

MODTAG DET:

Kærlighedens kraft vil få både de synlige og de usynlige kræfter i naturen til at arbejde på at give dig det, du ønsker. Den vil benytte sig af personer, omstændigheder og begivenheder til at knytte det, du elsker, til dig.

Uanset hvad du ønsker, er det vigtigt, at du ønsker det af hele dit hjerte. Ønsket er kærlighed, og med mindre du har et brændende begær efter at få det eller opnå det, vil du ikke have magt nok til at indfange og bruge kærlighedens kraft til at opfylde dit ønske. Du skal ønske det lige så stærkt, som en atlet brænder efter at dyrke sin sport, som en danser ønsker at danse, og en maler drømmer om at male. Du skal ønske det af hele dit hjerte, for begæret er i sig selv et udtryk for kærlighed, og du skal jo netop give kærlighed for at få det du elsker.

 

Kærlig hilsen

Viggo Jørgensen